Hjemmelaget Kyllingbuljong 038 6 Grunner til å gjøre din egen takk for å stoppe Hvis du er interessert i sunn mat, sjekk ut mine gratis gaver og abonner på å få vanlige e-postoppdateringer. Noen koblinger kan være tilknyttet. Mens det er virkelig et viktig hele året, er kyllingbuljong spesielt verdsatt når det faller ruller rundt. Jeg anser det definitivt som et fall avgjørende. Som forkjølelse og fluer begynner å vises, er hjemmelaget kylling kjøttkraft spiller det8217s historiske rolle nærende og beskytter de syke. Som kaldt vær vises, det varmer mage og beroliger deg fra innsiden ut. Kylling kjøttkraft (eller lager) er også en viktig kilde til kalsium, spesielt viktig for de du ikke drikker eller spiser meieri, men er svært gunstig for alle. I8217ve eksperimenterte med mange forskjellige måter å lage kyllingbrothstock, men følgende oppskrift er en av mine mest brukte metoder. Det balanserer utgift og smak. Jeg finner personlig at ved hjelp av noen gjenværende bein og litt råben i kyllingbitene, gjør du det beste smaksboringen. Men hvorfor gå gjennom (svært lite) problemer med å lage din egen kyllingbuljong La meg gi deg 6 grunner. 1) Bedre bruk av ressurser Å kaste bort kyllingernes bein er sannferdig et forferdelig avfall (selv om det noen ganger skjer selv i vårt hjem). Disse beinene er fulle av mineraler som kalsium som kan brukes til å nærme familien din. Jeg er ikke vegetarianer, men jeg føler at vi bør behandle et dyrs død med respekt, og en del av den respekten er å utnytte hver del av den kyllingen så mye som mulig. 2) Sparer penger Og når vi gjør det, vinner vi å spare penger også. Vi trenger ikke å kjøpe de dyre 8220natural8221 boksene med kylling kjøttkraft i butikken. 3) Mer næringsrik Ikke bare sparer vi penger på å lage vår egen, men det er så mye mer næringsrik. Selv de naturlige merkene er svært vannet og dårlig næringsmessig sett. De bruker fargestoffer (naturlige) og 8220natural flavorings8221 ofte for å gjøre opp for den dårlige kvaliteten på bestanden. Mindre naturlige merkevarer kan være fulle av raffinerte salter og MSG. Å lage din egen buljong gir deg en mineralrik, næringsrik base for alle slags fantastiske måltider. 4) Det smaker bedre Er du virkelig overrasket over at hjemmelaget kjøttkraft smaker bedre God ernæring er mest alltid parret med overlegen smak. Vi elsker hjemmelaget kjøttkraft så mye at vi noen ganger kan nippe den i krus, bare saltet. (Ja, du må legge til salt). 5) Forbedrer matlagingen En god hjemmelaget kylling bouillon gir deg grunnlaget for å lage deilige supper og sauser og en myriade av andre bruksområder. Du kan tilberede korn og belgfrukter i den for ekstra ernæring og smak (som bidrar til å forbedre mineralabsorpsjon hvis du er bekymret for fytinsyre8217s påvirkning). Du kan smake røre fry8217s, kylling potten kake, taco fylling og mange andre retter med den. Å ha kylling bouillon på hånden gir deg muligheten til å lage noen fantastiske retter lett. 6) gir deg mange helsemessige fordeler Foruten den riktige ernæringen du får fra det, får du også andre helsemessige fordeler. En utmerket (lang) artikkel om emnet ble publisert av Weston Price Foundation, som heter Why Broth is Beautiful. Her lærer vi at gelatinrik buljong hjelper fordøyeligheten av hele måltidet, støtter leverfunksjonen, samt hjelper ben - og tennhelse gjennom de lett absorberte mineralene. Jeg håper at hvis du allerede selger på hjemmelaget kyllingbroth8217s fordeler at du snart vil være, prøver jeg å lage en pott av det hver uke og kan lett bruke den til vår familie på tre i samme uke. It8217 er en av de enkleste ting du kan lage på kjøkkenet også. Jeg har gjort kylling kjøttkraft mange måter, for eksempel ved å bruke kyllinghals og ryggen, alle resterende ben fjernet av kjøttet, alt rå kjøtt på bein, ved hjelp av alle grønnsaker, ved hjelp av rester av grønnsakskrap som er lagret fra en uke med hugging osv. Alt for å si , kunsten å lage din egen kyllingbuljong er veldig, veldig fleksibel. Følgende oppskrift er det jeg bruker oftest som jeg har funnet ut at det resulterer i en deilig smakende kjøttkraft, er sparsommelig og jeg får konsistente resultater fra det. For å øke kalsiumet i buljongen, sørg for at du legger eplecidereddiken til aksjen, og at du koker den i lengre perioder - 12-24 timer, men ikke utover den tiden, så kan smaker begynne å utvikle seg. Det ble funnet i mer enn en studie at kalsiuminnholdet øker gjennom lengden av tilberedningstiden når den er i en sur væske. (1) Du kan også la beinene sitte i surt vann i omtrent en time før oppvarming. Dette kan tillate flere mineraler å leech fra beinene. Mange finner ved hjelp av sin tregte komfyr den enkleste måten å lage hjemmelaget kyllingbuljong, selv om jeg fortsatt nøler med å lage en sur væske i lange perioder i tregkokere som kan inneholde nivåer av bly som potensielt kan utluftes. Dette er imidlertid en veldig enkel måte å opprettholde riktig temperatur på. 1 kyllingekroppe (eller en pose med trommelstikkben fra fryseren, se notat nedenfor) 1-2 pund av rå trommestikker eller kyllingben (jeg holder meg klar og fryset i fryseren) 3-5 kyllingfødder (se notat nedenfor), valgfritt (jeg holder også disse frosne i fryseren) Eventuelle kvister fra kyllingens hulrom, tatt ut før matlaging, valgfritt 4 gulrøtter, skrubbet og kutt i 3 tommers stykker 4 selleri, vasket og skåret i 3 tommers stykker 1 løk, peeling og kutte i en halv løvblad, valgfritt 15 pepparkorn, valgfritt Noen få takkene av timian. valgfri kopp eple cider eddik Dump alle ingrediensene i en stor lager pott og dekke med filtrert vann om en tomme eller to over toppen av ingrediensene. For å trekke ut mer av kalsium fra beinene, la sitte i en time på dette tidspunktet ved romtemperatur, valgfritt. Bring til et lite kok og dekke. Du bør aldri koke lager. Oppbevares ved en veldig lav simmer i 3-24 timer, skummet noe skum som kan stige til toppen. Jo lenger du smaker jo mer smak og mineraler lekker ut i vannet. Jeg finner at 12 timer fungerer bra for meg, går forbi 24 timer, og det blir bitt og for mørkt. Når du er ferdig, avkjøl litt og hell deretter gjennom en kolander. Du kan videre spenne kjøttkraften ved å hælde gjennom ostekloth, selv om jeg aldri bryr meg. Du kan også gjøre dette ved hjelp av en sakte komfyr, med samme retninger som ovenfor og laging på lavt. Når jeg lager trommeslag eller annen type kylling på bein, holder jeg dem i en frysepose og legger dem i fryseren til vi har nok til å lage en lagerbeholdning. Selv om det virker litt rart å først lagre bein som folk har spist av, vil en 12 timers simmer drepe noen coodies. Men hvis du helst vil du bare få familien til å kutte kjøttet av beina. Når det gjelder kylling føttene, finner noen denne barbariske øvelsen, men husk at å bruke alle deler av kyllingshowet riktig respekt for kyllingen. Føttene er en utmerket kilde til gelatin. Finn dem på asiatiske butikker eller fra lokale bønder. Kilde: 1) springerlinkcontentp7u013w7360016w2 Hei Takk for denne artikkelen, stor kilde til informasjon. Jeg har et spørsmål, takk, hvordan definerer du 8216 til simmer8217 8230 Jeg er forvirret på hvilken temperatur jeg skal smake på kylling bouillon, fordi et sted det sier at simmer betyr å lage mat under kokpunktet, men jeg lurer på om jeg lager det for 12 timer på denne temperaturen som vannet vil fordampe. Jeg er ny på denne typen matlaging, takk så mye for din hjelp. Jitka Cissy Davis sier Etter at jeg har smakt min kyllingbuljong over natten, tar jeg vanligvis de større beinene (benbenene vanligvis) legger dem på et skjærebrett, dekker med pergamentpapir og smelter med en hammer for å komme til margen. Jeg skraper deretter de knuste beinene og marger inn i buljongen og fortsetter å simre. Gjør noen andre dette, jeg har sett å bryte beinene åpne, foreslo hvor annet jeg har gjort noe lignende, bare jeg smadrer bare de myke endene med fingrene, eller gjør dype kutt i dem med en kniv hvis de er myke nok til å bruke mine fingre Hei Det er et raskt spørsmål: Hvis jeg ikke har noen rå kylling, kan jeg bare bruke tidligere kokte kyllingben, takk, veldig spent på å prøve dette. Kim, takk for at du sendte dette inn. Bonus, lagre eggeskallene dine for å kaste inn så godt - egentlig eplecider eddik vil leke ut mineralene. For en annen bonus hvis du har en katt eller en hund, la du ut løkene (de kan ha). Når du er ferdig, hell av hva du vil ha for kjæledyr, legg deretter løk og smør litt mer. Kim, det er ikke rart å redde 8220familien spist bones8221. Det gjør jeg også. Legg igjen en kommentar Avbryt svar Vennligst les: Informasjonen du finner her på The Nourishing Gourmet, er ment å hjelpe deg til å bli en bedre kokk. Dette nettstedet er først og fremst for å dele familie vennlige oppskrifter. Det er ikke ment å gi medisinsk rådgivning eller å gjøre helsepåstander om forebygging eller herding av sykdommer. Dette nettstedet er kun til informasjons - og utdanningsformål. Vennligst diskuter med din egen, kvalifiserte helsepersonell før du legger til i kosttilskudd eller foreta endringer i kostholdet ditt. Også, eventuelle lenker til sponsorer eller tilknyttede selskaper (inkludert Amazon) kan gi meg en prosentandel av salget eller en lønn per klikk. Takk for at du støttet dette nettstedet. Kategorier Min nye kokebok Nylige innlegg Nylige kommentarer Frisk: Nærende salater for alle årstider Hvordan lage sjampinjemasse fra kjøkkenskraper Så noen ganger antar jeg at hvis jeg kan finne en ingrediens i matbutikken her, kan alle andre lett finne den ingrediensen også. Men det var ikke alltid sant og I8217ve hadde noen få folk spør meg om soppbestand. Jeg kjøper alltid kartonger av det og jeg skjønte at de solgte dem overalt. Vel, antar jeg det ikke. Siden jeg gjorde et innlegg om hvordan du lager din egen grønnsaksbuljong fra kjøkkenskrap i forrige måned, trodde jeg at jeg gjorde et innlegg om hvordan du lager sopplagre denne måneden. Så nå er hele kjøtt - og lagerbehovet dekket. Champignon er en flott stift for å holde deg i hånd hvis du ikke spiser kjøtt8211.Den dype, rike smaken og fargen gjør det til en flott erstatning for biffelager. Som vegetabilsk buljong krever de fleste soppoppskrifter mange friske sopp og grønnsaker. Noen av dem bruker til og med tørket sopp. Og jeg er langt altfor billig å kjøpe dyre tørkede sopp bare for å lage lager. Selv de ferske soppene legges opp i kostprisen hvis du bruker mer enn bare det hvite varianten. Så satte jeg meg for å komme opp med en sjampinjongresept som, som grønnsaksbuljong, brukte kjøkkenskrap. Billig Ikke noe avfall Så hvis du har din frysepose påbegynt for vegetabilsk buljong, vil du starte en annen frysepose for utklipp som skal brukes til å lage soppbestand. Og nå, når du gjør noe med sopp, i stedet for å trimme stilkene, slapp dem av og legg dem i fryseposen. Jo flere slags soppstammer du har, jo bedre8211Jeg brukte hvit, cremini, portabella og shiitake sopp i denne mengden lager. (Bonus: Å trekke av stengene i stedet for å kutte endene av, vil også hjelpe deg med å spare på forberedelsestidspunktet.) Honning, skinn og trimmings fra løk og sjalotonger, gulrotskall og trimming, og blader og ender av selleri kan legges til posen også. Men sørg for at posen din består av omtrent halvparten sopp. (Dette er sjampinjongslag, tross alt) Oh, og alt du legger i vesken, skal være rent, ikke noe skittent, ingenting rått, ingenting skummelt. Når du er klar til å lage lager, kombinerer du de frosne skrapene med dobbelt mengde vann i en stor nederlandsk ovn eller lagerpot. Så hvis du har 4 kopper klistre, legg til 8 kopper vann. Du kan også legge til en hakket fedd med hvitløk eller to, et laurbærblad, fjærer av persille, timian eller salvie, og til og med noen friske grønnsaker hvis du vil. Et skvett av rødvin er også et fint tillegg. Hvis du vil lage lager i sopp kjøttkraft. bare krydret med litt salt og pepper når det er gjort matlaging. Enkelt Ta sjampinjongapetet til koking og la det da simre delvis dekket på lav varme i 45 minutter. Etter 45 minutter, avkjøl potten og la den simre i 30 minutter mer. La varen kjøle seg og hell den deretter i en bolle gjennom en fin maskefilm. Bruk en treskje til å trykke grønnsakene mot silen for å trekke så mye lager som mulig. Du kan bruke aksjen umiddelbart, hold den i kjøleskapet i omtrent en uke, eller frys den i noen måneder. Jeg liker å fryse min flat i fryseposer. (Trenger noen fryseriketter, slik at du husker hva du har frosset og når det skal brukes av Oh, vi har noen) Du kan stable dem i fryseren din, og de tar opp en minimal mengde plass. Når du er klar til å bruke aksjen, la den tine i kjøleskapet i omtrent en dag. Dette innlegget ble opprinnelig publisert 5. februar 2013. Jeg hater å kaste bort gode grønnsaker for å lage sopplagre - bruk av kjøkkenskrap er et billigere, mindre sløsende alternativ 2 c. frosne soppstammer 2 c. frosne grønnsakskrotter (løk og sjalotskinn, gulrot og selleri-trimming, etc.) 3 stikkels persille 1 hvitløksklove, hakket 1 laurbærblad 8 c. vann Kombiner alle ingrediensene i stor nederlandsk ovn eller lagerpotte. Kok og senk deretter varmen til lavt. Smør delvis dekket i 45 minutter, ta av lokket og simmer avdekket i 30 minutter mer. La lageret avkjøle, og hell deretter gjennom en fin maskefilm i en bolle. Trykk grønnsakskrap mot silen med en treskje for å trekke så mye lager som mulig. Kast faste stoffer og lager i en plastbeholder eller frysepose. Hvis du vil lage kjøttkraft i stedet for lager, kan du bare krydre bestanden med salt og pepper etter smak. Hvordan lage og hjemme konserves kjøttkraft eller lager. Hva er forskjellen mellom hjemmelaget kylling kjøttkraft eller lager Mange mennesker (jeg følger med) bruker vilkårene hjemmelaget kylling bouillon og lager utveksling. Noen sier at de er forskjellige, noen sier at de er de samme. Fra det jeg har lest. de er forskjellige. Min forståelse av forskjellene. Hjemmelaget kyllingelag er laget av bein av kyllingkropp, eller mindre kjøttfulle kyllingdeler. Nakke, rygg og vinger er eksempler. Eller bruk slaktkroppen fra et stekt kyllingmåltid. Dette viser seg å være en mørkere rikere farge og smak. Hjemmelaget kylling kjøttkraft er laget av meatier kyllingbiter med kjøttet på. Kjøttet er fjernet (lagre det for gryteretter osv.) Og beinene tilberedes videre. Den har en lysere farge og smak. Både hjemmelaget kylling bouillon og lager fordel av å legge grønnsaker til aksjen når du koke det. Det er ikke påkrevd, men siden jeg begynte å legge til disse veggene, er kjøttbrødet sååååå mye bedre jeg anbefaler å prøve. Først må du lage hjemmelaget kyllingbuljong. xa0 Samle dine forsyninger med stor lagerpotte eller trykkburkskål med store skjeer skarpe knivhåndklær og oppvaskkluter. Kyllingstykker. Noen kyllingdeler vil gjøre. Jeg foretrekker å bære brikkene mine, men igjen er det ikke nødvendig. Omtrent 6 pund (dette er med kjøtt på, hvis du har ben du ikke trenger så mye) vil være nok for en batch i min store lagerpotte. Jeg får vanligvis minst 7 kvartaler ut av dette. Grønnsaker og krydder er valgfrie. Dette kan inkludere 2-3 Stingler av selleri - hakket i store biter. 2 løk - kvartet, 2-3 gulrøtter - hakket i store biter. ELLER hvis du har reservert innsamlet, bruk en stor baggy full av veggie rester, løkskinn, selleri hjerter, gulrotder og peeling, etc. Crock pot metode for å lage hjemmelaget kylling bouillon. xa0 Jeg bruker dette mer og mer. Sjekk denne outxa0 Hvis du bare har noen få bein, er dette en fin måte å lage kjøttkraft på. xa0 Dette er alternativet jeg går til oftere. xa0Væsken blir så full av gelatin fra beinene som den setter opp når du avkjøler den. xa0Super, super healthyxa0 Legg beinene i en crock pot og lag dem over natten. Du kan til og med lage dem i to dager hvis tiden er opptatt. xa0Ask meg hvordan jeg vet xa0 Med denne metoden har jeg til og med kokt beinene i en dag. xa0Retrieved kjøttkraft, tilsatt nytt vann og kokte beinene igjen en annen dag. Det fungerer. xa0 Det eneste fallet er at hvis du har mange ben, er du begrenset til hvor mye du kan gjøre om gangen. Jeg pleier å gjøre dette og bare fryse eller bruke denne buljongen med en gang, da det ikke gjør en full 7 kvartaler for å fylle en canner. xa0 Du kan gjøre det i pints og fylle en canner lettere. xa0Eken måte er flott. xa0 Legg kyllingstykker i lagerbeholderen din. Fyll med vann. Kok. Legg til grønnsaker og krydder hvis du skal bruke dem. Smør inntil kyllingen er ferdig. Omtrent 1 time. Bruk en skåret skje eller tang for å fjerne kyllingbitene. La kyllingbitene kjøle ned til du kan klare det godt nok til å fjerne kjøttet. Fjern kjøttet fra beinene og lagre for andre bruksområder. Flott for kylling enchiladas, kylling gryteretter etc. Klipp eller bryte noen store bein i kortere stykker hvis det er mulig. Dette kan ikke være tilfelle Thats ok. Vær forsiktig så du ikke brenner deg selv. Ret beinene til lagerbeholderen. Ikke vær for fanatisk om dette trinnet. Hvis du håndterer et lårben som ikke bryter det lett, er det ikke så mye. Bare kast det tilbake i potten. Hensikten er å tillate vannet mer tilgang til næringsrik margen i beinene. Deretter har du 2 alternativer for å lage matkroppen og beinene. Små på lav i flere timer. Jo mer du simmer jo bedre. 4-6 timer. (eller mer) xa0 Et annet alternativ er å bruke en trykkbeholder og trykk ved 10 pounds trykk i 1 time. La canner slippe trykket og fortsett oppskrift. xa0 Dette sparer mye tid og bringer ut mer av ernæringen fra beinene. Det er diskutabelt for hva dette presset gjør for næringen av buljongen. xa0It er mye bedre enn den kommersielle kjøttkraften full av salt og konserveringsmidler. xa0 Fjern kyllingstykker og grønnsaker. Kast. Stamme kjøttkraft for å fjerne eventuelle små bein og stykker igjen i kjøttkraft. Jeg har en colander som jeg bruker. Du kan bruke cheesecloth hvis du vil ha en veldig klar kjøttkraft. Jeg bryr meg ikke små biter, så colander er bra for meg. Nå har du en fin næringsrik hjemmelaget kyllingbuljong til bruk i oppskrifter. Dette kan være frosset eller hermetisert. Mange som kutte på fett, vil la kjøttboden avkjøle og fjerne fettet. Jeg bryr meg ikke om dette trinnet. men det er et alternativ. La kjøttbøllen avkjøles, og sett deretter i kjøleskapet for å avkjøle helt. Neste morgen vil det være et lag med fett flytende på toppen. Det er lett å fjerne det fettet med en skje skje og lagre buljongen din. På dette bildet er det kyllinglager laget med grønnsaker til venstre og kyllingbuljong laget uten grønnsaker på høyre side. Rask tips. xa0 Lagre igjen over kyllingben eller kadaver og grønnsaker i fryseren din til du har nok til å lage kjøttkraft eller lager. Hold et par fryser baggies reservert bare for dette. En for løkskinn, gulrotskall eller selleri stilker. Den andre for kyllingben. Melissa skriver inn med noen ekstra tips. Jeg redder utklippene fra veggies og bruker dem i stedet for å bruke friske, hele grønnsaker. Så gulrot peels og ender, løkskinn og ender, de små biter av hvitløk som er for vanskelig å skrelle for å bruke, endene av selleri eller bladene når jeg lager oppskrifter der de ikke er veldig praktiske å bruke, stammer fra timian og rosmarin (Jeg vokser både i hagen min og kjelleren året rundt, så jeg bruker alltid frisk). Jeg holder dem i en frysepose i fryseren, og når jeg lager oksekjøttlamb lager jeg bruker klossene. Da føler jeg meg ikke dårlig om å kaste dem borte, de ville ha blitt kastet bort uansett. For vegetabilsk lager sparer jeg alle de ovennevnte og soppstammen, purlertoppene, spinat dvs ikke lenger spiselige, små biter av ingefær, brokkoli og blomkål ender og asparges ender. Igjen, når alt er gjort, ville jeg ha kastet dem bort uansett, men på denne måten legger de en god smak til aksjene mine før de blir kastet. Takk Melissa, Id tenkte ikke på å spare urter og noen av de andre veggene du nevner. Canning din hjemmelaget kylling kjøttkraft. Samle dine forsyninger trykk canner canning krukker canning tetninger og ringer krukke løfteren canning trakt kylling bouillon Start med å lage glass og få vann i canner oppvarming. Hvis du ikke er kjent med hvordan en trykkburk fungerer, kan du sjekke denne siden. Hell het kjøttkraft i varme krukker. Tørk ringene rene, fjern eventuelle luftbobler og plasser på lokket og ringene. Legg igjen 1 tommers hodeplass. xa0Process usingxa0 trykkinnholdsinstruksjoner. Prosess - Juster alltid for høyde. pints - prosess i 20 minutter, quarts - prosess i 25 minutter Justeringer for trykkvann
No comments:
Post a Comment